Onze diensten

Buitenschilderwerk

buitenschilderwerk is niet alleen van belang voor de presentatie en waardering van uw pand, maar beschermt ook tegen weersinvloeden en verlengt de levensduur van uw gebouw. Laat het regelmatig inspecteren en bijwerken voor het beste resultaat!

Binnenschilderwerk

binnenschilderwerk is belangrijk voor de presentatie en waardering van uw woning of bedrijfspand, en biedt bescherming tegen slijtage en beschadiging. Het kan ook bijdragen aan een verbetering van de luchtkwaliteit in uw ruimtes. Laat het regelmatig inspecteren en bijwerken voor het beste resultaat!

VvE partner

Onze werkwijze: persoonlijke aandacht maakt ons werk plezierig. Wij zorgen voor de planning en stemmen deze af met de partners die betrokken zijn bij het onderhoud. Naast het schilderwerk helpen wij verder met volledig onderhoud. Als partner denken wij graag met u mee. Als er verdere werkzaamheden nodig zijn, organiseren we deze. Natuurlijk zijn wij voor alle betrokkenen het aanspreekpunt.

Onderhouds contract

Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe u een onderhoudscontract voor uw schilderwerk kunt aangaan. Wij helpen u graag verder.

Houtrot reparatie

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.